Xoro DAB100 DAB+ - FM radio

dab100
portoble
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving

 Ruis en storing tijdens het luisteren naar de radio behoren tot het verleden! DAB+, de nieuwe digitale radiostandaard, maakt het mogelijk!

Of het nu op het strand, thuis of op het werk is: deze compacte DAB+ radio is nu een constante metgezel! Met zijn compacte afmetingen past hij in elke zak of rugzak. Dankzij de optionele mobiele batterijvoeding kunt u altijd en overal en in kristalheldere, ruisvrije DAB+ geluidskwaliteit naar uw favoriete stations luisteren.

Met een druk op de knop kunt u schakelen tussen DAB+ en analoge FM-radio. Met het automatisch zoeken naar kanalen en de Duitse menunavigatie is de configuratie van het apparaat kinderspel! Tot 10 kanalen kunnen gemakkelijk worden opgeslagen op de snelkiestoetsen om ze snel te vinden.

Het praktische blauw verlichte LCD-display toont u uitgebreide stationsinformatie van het geselecteerde radiostation. Dankzij de hoofdtelefoonaansluiting kunt u genieten van uw favoriete programma zonder uw omgeving te storen. De praktische alarmfunctie en de slaaptimer ronden het scala aan functies van het apparaat af.