Start

      

 

Midland ER-300 radio met zonnecellen en powerbank

 

Midland ER-300 radio met zonnecellen en powerbank

MIDLAND ER 300: de compacte outdoor radio met hand opwinden en zonne module
 

De MIDLAND ER 300 is een echte all-rounder: de outdoor radio heeft een  compact formaat en  biedt luisteraars onderweg zonder externe voeding de actuele gegevens. Als zonne-radio of opwind radio zonder elektriciteit is het perfect geschikt voor een scala aan activiteiten buiten - of voor wandelen, SkiŰn, camping, op het strand of in alledaagse situaties. Op een picknick in het platteland onderhoudt de opwind radio ook betrouwbare met muziek. Zelfs in gevaarlijke situaties, zoals tijdens stormen, het is een betrouwbare metgezel en op de hoogte als noodsituatie radio met nuttige informatie.

Milieuvriendelijk outdoor radio met tal van functies

De MIDLAND ER 300 zonne-radio maakt gebruik van milieuvriendelijke energiebronnen: ge´ntegreerde zonne module die  de interne lithium-ion batterij oplaad.
Als er stroomuitval is of er geen andere energiebronnen beschikbaar zijn kunt u de radio met  met de hand opwinden. De radio beschikt over een  verwisselbare, duurzame2000mAh lithium-ion batterij.

ER 300 laat zijn gebruikers niet in het donker staan, de radio beschikt over  een krachtige zaklamp.   De lamp kan worden gebruikt met instelbare helderheid, om de energie te besparen. Elektronische apparaten zoals mobiele telefoons, tabletten en notebooks kunnen via de ge´ntegreerde USB-uitgang worden opgeladen. De radio functioneert dan  als een mobiele Power Bank.

 Voor noodsituaties, is de radio uitgerust met een ultrasone (honden) fluit.
De Midland Er-300 beschikt over een  AM / FM-radio,
een LCD-scherm met tijd, een 3.5mm hoofdtelefoon, een uittrekbare telescopische antenne, evenals een USB opladen Jack (uitvoer).
 
Gewicht: 470 gram
compacte afmetingen van 192 x 86 x 57 mm (B x H x D)
2000mAh Lithium ion accu
Mini USB lader
Handleiding: Engels Duits
de buiten radio is een betrouwbare metgezel voor alle situaties.

 
 

 Email: info@combai.nl

Combai electronics de communicatiespecialist importeur van