Start
2,4GHz portofoons
Albrecht portofoons
Midland portofoons
Team DPMR  portofoons
Team portofoons
Koffers
Telecom microfoons
Team Headsets
Oortelefoons

      

 

 PMR/LPD - 2,4 GHz Portofoons voor hobby- en professioneel gebruik
 
 
Portofoons waarmee u, overal en altijd gratis  kunt communiceren.
PMR446 en dual band (PMR en LPD) portofoons voldoen aan de nieuwste Europese technologie voor vrije communicatie met meerdere mensen. U kunt direct praten,  zonder het kiezen van cijfers en zonder beltoon signalen, of andere methoden. Alle gebruikers  op hetzelfde kanbaal met de zelfde CTCSS/DCS   codering kunnen direct met elkaar   spreken.
U drukt u op de knop zenden, push-to-talk (PTT) en  je kunt praten! De MIDLAND, Team, CRT en ALBRECHT  portofoons zijn makkelijk te gebruiken, lichtgewicht en compact, met een aantrekkelijk design en perfect geschikt voor radio gesprekken met verschillende mensen.
De portofoons werken op PMR446 frequenties rond 446 MHz (8 kanalen) en met een zendvermogen van 500 mW op een maximaal bereik van 4-5 km. Dual band  portofoons werken  op 2 frequenties, PMR446 en LPD. LPD werkt in het frequentiebereik 433 MHz(max.69 Kanalen) met een vermogen van 10 mW.
 Het bereik van PMR 446  portofoons
Het  maximale haalbare bereik  hangt af van de omstandigheden. Gebruikt u het op  open veld, in de buurt van bergen of hoge gebouwen.  Het bereik wordt alleen beperkt door belemmeringen op het gebied van  gebouwen, bomen, heuvels of grote metalen constructies. Het bereik wordt minder in voertuigen of constructies van gewapend beton. U bereikt meestal 1 tot 2 km in stedelijke gebieden met gebouwen en soortgelijke obstakels. In de open veld met een paar bomen, struiken of kleinere huizen, kunt u bereiken maximale 4-6 km. In open land zonder obstakels en in het zichtveld , bijvoorbeeld op bergen, torens of bruggen  zijn  afstanden van  12 km haalbaar.
 
Privé  kanalen, CTCSS/DCS: via de instellingen van CTCSS/DCS codes kunt  u  met andere gebruikers , die  dezelfde 
  DCS of CTCSS  codes heeft geprogrammeerd   ongestoord communiceren.
Vox: de Vox-functie laat toe te sturen zonder op de knop verzenden te drukken. De zender wordt geactiveerd door de taal die voldoet aan de interne (of externe) hoofdtelefoon met microfoon. Het is raadzaam de VOX bewerking op motorfietsen of scooters voor lage snelheden (stedelijke).
PTT-knop: zenden knop (push to talk) op het apparaat of extern in onze BHS van verbinding instellen voor helm hoofdtelefoon. Moet worden ingedrukt om radio's om te praten met de partner radio.
Scan (scannen): automatisch zoeken (scannen), om te vinden radio gesprekken over een van de 8 kanalen.
Tweekanaals-controle (dual Bekijk): schakelt het apparaat automatisch kort van het huidige kanaal op de voorkeur / prioriteit kanaal. Gesproken er blijft het apparaat op dit prioritaire kanaal, anders gaat het terug op het huidige kanaal.

                                  

 

Beltoon (oproep): emissie van een beltoon is ontvangen door de radio partner. Verschillende beltonen zijn afhankelijk van apparaat verstelbaar, vergelijkbaar met de ringtones op de telefoon.
Functie controleren: beperkt overbruggen de squelch zwakke signalen, die onder de ingestelde drempelwaarde van de squelch, zelfs nog
om te luisteren.
Toetsenbord vergrendelen: bescherming tegen foutieve werking. Zo voorkomen dat per ongeluk instellingen wijzigen (zoals het wijzigen van het kanaal).
Batterij of batterij indicator: toont de geschatte resterende capaciteit van de accu / batterijen.
Baby controle: een functie voor baby's, kinderen en de zieken te volgen.
PMR 446 Radio's van de merken MIDLAND en ALBRECHT - toegekend voor kwaliteit en betrouwbaarheid
De PMR 446 Radio's van Alan/Midland  en Team zijn technologisch altijd up to date. Het vakmanschap en de hoge kwaliteit maken de radioapparaten van de absolute topklasse. Vaak aanbevolen en toegekend door tal van tijdschriften of de ADAC.

 

       “WA” - WIRELESS ACCESSORIES voor portofoons>>>

 

 Portofoons

 

   

   Portofoons

 

 Portofoons

 

 

               

 

                    Team koffers

 
 

 Email: info@combai.nl

Combai electronics de communicatiespecialist importeur van